Üdvözlöm Önt az Adu Oktatási Központ honlapján.

Az infokommunikációs fejlődésnek köszönhetően tekintsen be intézményeink virtuális világába!

A több mint 25 éve alapított intézményünk a „Lifelong Learning”, az egész életen át tartó tanulás gondolat szellemében minden korosztálynak kínál a munkaerőpiacon értékes képzési lehetőséget.                                                                                                   

Az Adu Oktatási Központot a rendszerváltás időszakában főként munkanélküliek át- és továbbképzésére hoztuk létre. Napjainkra a cégcsoportunkban működő akkreditált felnőttképzési vállalkozás az ország minden régiójában korszerű, kompetencia alapú, modul rendszerű szakképzéseket indító intézménnyé fejlődött. Képzési programjainkat, a tárgyi feltételeket folyamatosan fejlesztjük a vállalkozók és munkáltatók igénye és az érvényes rendeletek alapján.

Célunk, hogy korszerűen felszerelt iskolánkban olyan szakembereket képzünk, akik megállják helyüket a hazai- és az európai munkaerőpiacon. A XXI. század kihívásainak megfelelve iskolánkban biztosítjuk az idegen nyelvek színvonalas oktatását és a magas szintű informatikai képzést, ezzel is elősegítve tanulóink számára a felsőoktatásba és a munkahelyre való bejutást.

Tevékenységünket több hazai és nemzetközi szakmai szervezet által adományozott kitüntetéssel ismerték el.

A honlapunkon tett látogatása után, szeretettel várjuk oktatási szolgáltatásainkkal!